۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
11 ايده در بخش عمومي و 4 ايده در بخش ويژه به مرحله رقابتي رويداد استارت آپ سلامت شو راه يافتند.
ايده هاي پذيرفته شده در ارزيابي داوران
با پايان يافتن مهلت ارسال ايده ها به رويداد استارت آپي سلامت شو‏، 51 ايده در دو بخش عمومي و محور ويژه آموزش پزشكي دريافت گرديد. كميته علمي با تشكيل جلسه و ارزيابي تمامي ايده ها حداقل توسط سه داور با گرايش هاي مرتبط؛ نهايتا 11 ايده در بخش عمومي و 4 ايده در بخش ويژه آموزش پزشكي انتخاب شدند تا روزهاي 19 و 20 تيرماه در دانشگاه علوم پزشكي جهرم، به رقابت بپردازند. همچنين براي هر بخش يك ايده رزرو نيز اعلام شد كه درصورت عدم حضور هريك از تيم هاي معرفي شده، تيم ايده رزرو مي تواند در رويداد حضور يابد.
اطلاعات تكميلي در خصوص شرايط معرفي تيم ها و نحوه حضور در رويداد به زودي اعلام خواهد شد.

نتايج ارزيابي ايده ها
تاریخ:
1398/04/08
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.